• idag
  3 juni
  17°
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • torsdag
  4 juni
  19°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  5 juni
  19°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  6 juni
  18°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • söndag
  7 juni
  16°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm

Två dagars bluesfest i Kristinehamn

Nöje/Kultur
PUBLICERAD:
Bluesfestival i Kristinehamn i sommar.
Foto: ANDERS WIKLUND / TT

Under helgen 19 - 20 juli blir det blues från två scener när föreningen Kristinehamns Blues åter bjuder upp till festival. Bland årets affischnamn finns amerikanen Nathan James som spelar på fredagen och B.B & The Blues Shacks från Tyskland som spelar under lördagen.

Festivalen arrangeras vid Ölme diversehandel.

De övriga artister som medverkar är Libby Rae Watson & Bert Deivert, Alabama Lovesnakes, Robert Lighthouse & The Rebounds, Tomi Leino trio & R J Mischo, Busk/Eriksen/Sjöström Backporch Society, Big T & The Urban Blue Kings, Slow Corner och Erika Baier & The Business.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.