Två dagars bluesfest i Kristinehamn

Publicerad:
Bluesfestival i Kristinehamn i sommar. Foto: ANDERS WIKLUND / TT

Under helgen 19 - 20 juli blir det blues från två scener när föreningen Kristinehamns Blues åter bjuder upp till festival. Bland årets affischnamn finns amerikanen Nathan James som spelar på fredagen och B.B & The Blues Shacks från Tyskland som spelar under lördagen.

Festivalen arrangeras vid Ölme diversehandel.

De övriga artister som medverkar är Libby Rae Watson & Bert Deivert, Alabama Lovesnakes, Robert Lighthouse & The Rebounds, Tomi Leino trio & R J Mischo, Busk/Eriksen/Sjöström Backporch Society, Big T & The Urban Blue Kings, Slow Corner och Erika Baier & The Business.

Artikeltaggar

BluesKristinehamnKristinehamn BluesNöje/KulturÖlme diversehandelTyskland

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare