Hoppa till huvudinnehållet

Två dagars bluesfest i Kristinehamn

Publicerad:
Bluesfestival i Kristinehamn i sommar. Foto: ANDERS WIKLUND / TT

Under helgen 19 - 20 juli blir det blues från två scener när föreningen Kristinehamns Blues åter bjuder upp till festival. Bland årets affischnamn finns amerikanen Nathan James som spelar på fredagen och B.B & The Blues Shacks från Tyskland som spelar under lördagen.

Festivalen arrangeras vid Ölme diversehandel.

De övriga artister som medverkar är Libby Rae Watson & Bert Deivert, Alabama Lovesnakes, Robert Lighthouse & The Rebounds, Tomi Leino trio & R J Mischo, Busk/Eriksen/Sjöström Backporch Society, Big T & The Urban Blue Kings, Slow Corner och Erika Baier & The Business.

Artikeltaggar

BluesKristinehamnKristinehamn BluesNöje/KulturÖlme diversehandelTyskland

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.