Krock i centrala Torsby

Brott & blåljus
PUBLICERAD:
En trafikolycka inträffade i centrala Torsby på tisdagsförmiddagen. Två fordon var inblandade i korsningen Hantverkargatan - Tingshusgatan och två personer togs om hand av ambulanspersonal för sina skador.

Det var vid halvelvatiden som larmet kom om en trafikolycka med två personer inblandade. Den ena bilen hade kommit söderifrån på Hantverkargatan och träffat den andra bilen i höger dörrsida. Den bilen kom västerifrån på Tingshusgatan.

– Vi fick larmet kl 10.33, men vi vet inte så mycket om skadeläget. Men det färdades en person i vardera bilen, säger Fredrik Söderlund, brandman på plats vid olyckan.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.