Hoppa till huvudinnehållet

Vilken blir nästa internationella artist till Karlstad?

Publicerad:

Tre minuter tog det för onlinebiljetterna att ta slut. Några lycksaliga fick tag på biljett genom Scalateatern i Karlstad.

– Det är mycket tillrest folk, säger Lennart Åhs på Great Event of Karlstad.

– Men också en hel del från närområdet. När det gäller besöken från utlandet är det främst folk från Tyskland och Danmark.

Lennart Åhs på Great Event of Karlstad.
Lennart Åhs på Great Event of Karlstad. Foto: Carl Edlom

Rent praktiskt för er del, hur skiljer det sig att arrangera en konsert på Karlstad CCC med Dylan om du jämför med en "vanlig" konsert?

– Produktionen är mer omfattande än vanligt. Det är också en högre säkerhetsnivå. Alla besökare kommer att muddras. Jag ser gärna att folk kommer i god tid för det kommer att ta tid vid insläppet. Dylan kommer att börja 19:30 oavsett om publiken är på plats eller inte.

Vilken världsstjärna kan komma att spela i Värmland härnäst?

– Det skulle jag väldigt gärna kunna svara på. Samarbetet med Live Nation är en nyckel för oss och vi hoppas kunna fortsätta att locka internationella artister till Karlstad. Men inget är klart. Först lägger vi all vår koncentration på att konserten på söndag ska bli så bra som möjligt. Det känns galet att han väljer att göra en så intim spelning i vår lilla stad på sin världsturné.

Bob Dylan i Karlstad: I ständig förändringBob Dylan i Karlstad: "Rörd, fångad och tagen"Bob Dylan i Karlstad: "Vi har alla inre rum"

Artikeltaggar

Great Event of KarlstadKarlstad CCCLennart ÅhsNöje/KulturScalateatern

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.