Torsbytjejer först på pallen under SM-veckan

Gymnastik
PUBLICERAD:
Torsbyduon Tuva Adolfsson och Amelia Olsson vann JSM-guld i DTQ.
Foto: Torsby gymnastikförening
Värmlands första medaljer under SM-veckan är inkasserade.
Det var representanter från Torsby gymnastikförening som stod för denna bedrift - och detta i grenen DTQ (duo, trio, quattro).

Gymnasterna som rivstartade veckan och hamnade på pallen var Tuva Adolfsson och Amelia Olsson (guld) samt Lisa Andersson och Nicolija Peric (brons).

Imponerande var även att Värmland utgjorde hälften av startfältets tio lag i detta JSM-sammanhang, där till exempel Olsäter SK:s Hanna Stagen Enwall och Emilia Gullfeldt Larsson hamnade strax utanför pallen.

Men på seniorsidan finns ytterligare medaljer att rapportera om. Detta i form av Wilma Skanse, bördig från Torsby men numera tävlandes för Stråssa, som knep bronset i grenfinalen i band under mästerskapets andra dag.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.