Eskebohl har nya planer

Familj
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Nu stängs grinden lite oftare vid Eskebohls Måltid & Mångfald, utanför Kil. Anledningen är att Catarina Segersten Larsson och Jan Larsson har lagt om planerna för företaget.
Foto: Jonny Ohlsson
Nu stängs grinden lite oftare vid Eskebohl Måltid & Mångfald i Kils kommun. Inte för att företaget skall ha färre besökare, men det sker för att ägarna, Catarina Segersten Larsson och Jan Larsson skall kunna fullfölja sina planer på att minska arrangemangen i egen regi och i stället hyra ut anläggningen till arrangemang av alla de slag.
– Vi har i nio år jobbat hårt och vi blir inte yngre med åren. Vi ser det som fullt möjligt att hyra ut anläggningen till privatpersoner, föreningar och grupper av olika slag och skapa lönsamhet den vägen. På det sättet blir det mer boende för oss och mindre med företagande i egen regi, säger Catarina Segersten Larsson.

Fortsätt att läsa…

Detta är en låst artikel. Logga in eller bli prenumerant för att fortsätta läsa.

Läs plus i 90 dagar för endast 90 kr! Därefter ordinarie pris 99 kr/månad.
Du kan när som helst avsluta din prenumeration snabbt och enkelt online.

Du får:
Tillgång till alla artiklar på nwt.se
Erbjudanden och tävlingar
Tillgång till plusmaterial
på 14 lokala nyhetssajter

Välj annat erbjudande

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.