CSK-ledningen skulle skämmas!

Insändare
PUBLICERAD:
I förra veckan var jag patient på CSK Karlstad och blev bedrövad över hur lång väntetid det är. Satt sju timmar och väntade på hjälp med min smärta.

Samtidigt som jag lider, ser jag hur de få sjuksköterskor och undersköterskor som är kvar på akuten sliter ont och går på knäna. De kommer in med jämna mellanrum för att be så hemskt mycket om ursäkt.

Akuten i Karlstad. Insändarskribenten var nyligen patient där och lider med personalen.
Foto: Sanna Emanuelsson

Det här är oerhört fel! Det drabbar inte bara vårdpersonalen utan även oss patienter som får sitta och plågas och vänta. Jag lider med sköterskorna och alla oss patienter som är förbannade på detta system.

Tycker att ledningen bör testa på att arbeta på golvet. Först då kanske ni får upp ögonen för det otroligt tuffa arbete de utför på golvet. Men det är så lätt för er bakom skrivbordet att sitta och bestämma hur det ska vara.

Skärpning! Ta en vecka eller tre och testa på vet jag! Så slipper kanske patienter lida i onödan och sköterskorna överleva sina arbetsdagar utan att vara utbrända innan de är 30 år, om ni själva klarar pressen vill säga!

Stor eloge till er undersköterskor och sjuksköterskor som fortfarande står på benen!

Frustrerad patient

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.