• idag
  28 sep
  19°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   NO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  29 sep
  16°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • onsdag
  30 sep
  16°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • torsdag
  1 okt
  15°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  2 okt
  15°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm

Madi Banja - Charmerande och lättsamt

Skivor
PUBLICERAD:

Madi Banja

Välsignelsen
(Sony)

Madi Banja är väldigt lätt att tycka om. Även i hans standardiserade skrytlåtar framstår han som mer älskvärt charmig än kaxig. Han har ett varmt och vänligt tonläge som sveper in de popiga hip hop-hitsen i ett inbjudande skimmer.

Allra bäst är han när han släpper in lite house-influenser i Primadonna, och framför allt i Aladdin, där han verkligen renodlar sin romantiska ådra. Bara sättet han sjunger ”du är min cup of tea” är oemotståndligt. Ikhanas gästsång höjer det hela ytterligare ett par snäpp. Möjligen blir det lite mycket av det goda ibland, för även om jag tycker om det lättsamma anslaget så rinner melodierna förbi som såpavatten emellanåt. Men då spelar jag Aladdin igen, och blir orimligt glad i tre minuter och trettiosex sekunder.

Bästa låt: Aladdin

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.