• idag
  28 sep
  19°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   NO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  29 sep
  16°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • onsdag
  30 sep
  16°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • torsdag
  1 okt
  15°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  2 okt
  15°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm

Denzel Curry - En kakafoni av råa beats

Skivor
PUBLICERAD:

Denzel Curry

Zuu
(Loma Vista)

I ett hip hop-klimat där vi mer eller mindre drunknar autotune-filter och pop-flirtar, känns Denzel Curry som ett väldigt välkommet alternativ. Emellanåt skapar han rena hip hop-kakafonierna. Råa, högljudda och sällan tillrättalagda för en potentiell radiopublik. Curry kokar ihop ett ganska så fantastiskt oväsen, helt enkelt.

Vissa spår, som benhårda familjehymnen Ricky, eller den smått brutala avslutningen P.A.T. känns närmast designade för att blåsa bort eventuella konkurrenter med ren, rå kraft. Det är ett album som effektivt rensar öronen på alla tuggummipop-rester. Vi får enstaka mjukare låtar, som Wish, men framför allt är Zuu en arg uppgörelse med allt och inget. Yoo är dessutom ett av få skits på evigheter, som faktiskt är roligt snarare än tröttande utfyllnad.

Bästa låt: Ricky

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.