Mattiel - Fläskig refräng saknas

Skivor
PUBLICERAD:

Mattiel Brown kommer från Atlanta och jobbar på dagarna som designer och illustratör för MailChimp. Vad jag vet är hon ännu inte bokad för Way Out West, men låter ganska mycket som flera som skulle kunna tänkas spela där. Typ som… Beach House?

Musiken är ganska trevlig och svängig och Mattiel vill uppenbart låta vintage. Det lyckas hon ganska bra med. Däremot finns det väl inte så mycket annat att säga här. Lite orgel, lite distade gitarrer, ganska mycket klassisk garagerock. Det är skickligt gjort utan att vara speciellt känslomässigt, och eftersom Mattiel verkar i en så konventionell genre skulle hon behövt åtminstone en riktigt fläskig refräng här.

Bästa låt: Millionaire

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.