Linus Johansson kan vara förlorad för FBK

Ishockey
PUBLICERAD:
Linus Johansson kan lämna Färjestad för spel i NHL.
Foto: Tommy Andersson
Det kan bli ytterligare ett tungt spelartapp för Färjestad. Mikael Wikstrand blev idag klar för Kazan i KHL, och nu kan Linus Johansson tappas till NHL.
– Det är klart att det är djupt smickrande att få ett positivt erbjudande i karriären, säger han till HockeyNews.se.

FBK:s centerstjärna måste bestämma sig senast den 15 juni ifall han vill åka till Nordamerika, och intresset har funnits från flera klubbar. Nu säger han till HockeyNews.se att det finns ett konkret erbjudande.

– Innan har jag bara pratat med olika klubbar som har haft intresse och jag har inte tänkt så mycket på det. Men du vet hur det är, rätt vad det är dyker det ner någonting och då måste man ju ta hänsyn till det och tänka vad som är bäst för en annan.

Johansson befinner sig för tillfället i London för att gå på konsert och besluta om framtiden.

– Rent konkret har jag inget papper framför mig just nu, men det finns en möjlighet att åka över och testa. Helt enkelt måste jag bestämma mig vad jag känner är bäst för mig själv.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.