Skogsmaskin började brinna

Brott & blåljus
PUBLICERAD:
Sent på onsdagskvällen kom ett larm om en brand i Tidafors.

Det visade sig vara en skogsmaskin som fattat eld.

– Maskinen stod ganska nära en byggnad och en lastad timmerbil, men de har lyckats få undan maskinen så det initiala hotet är undanröjt, säger Ola Åkesson, räddningschef i beredskap i Karlstadsregionen.

En styrka från Molkom är på plats och även en från Karlstad var på väg till platsen, men vände sedan om.

– Det behövdes inte två styrkor.

Styrkan från Molkom kommer att vara på plats i några timmar till.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.