• idag
  11 juli
  14°
  • Vind
   1 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • söndag
  12 juli
  20°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • måndag
  13 juli
  20°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   NV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  14 juli
  21°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm

Grums plockar in forward

Ishockey
PUBLICERAD:
Det fortsätter att hända grejer kring Grums spelartrupp till nästa säsong. Nu har division 1-klubben gjort klart med Mörrums forward Filip Karlsson. Det presenterade klubben på sin Facebooksida.

21-åringen stod för två poäng på 21 matcher ifjol, men har tidigare erfarenhet från Kenai River Brown Bears i amerikanska näst högsta juniorligan NAHL. Karlsson har också representerat Växjö på juniornivå där han spelade i klubbens J20-lag.

“Vi får in en spelar som har sina styrkor framför mål, där han jobbar stenhårt och gör det svårt för motståndarna. Han spelar med stor offervilja och blir oerhört viktig i vårt boxplay spel”, skriver Grums på Facebook.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.