Bob hund till Värmland

Nöje/Kultur
PUBLICERAD:
Bob hund spelar i Karlstad i sommar.
Foto: Pontus Lundahl/TT
Bob hund släppte nyligen albumet 0-100 och har sedan starten på 90-talet alltid gått sin egen osnitslade bana genom populärkulturen. Nu kommer gruppen till Karlstad och Nöjesfabriken.

Med album som Omslag: Martin Kann och Stenåldern kan börja har Bob hund mutat in sitt eget universum i svensk musik. Sedan några år tillbaka är den värmländske trummisen Christian Gabel fast medlem i bandet och flera av gruppens tidigare skivor är släppta av det värmländska skivbolaget Silence.

Den 12 juli kommer Bob hund till Nöjesfabriken i Karlstad.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.