Missfärgat vatten i Stodene

Publicerad:

Det har på fredagen förekommit missfärgat vatten i Stodene i Karlstad. Kommunen kommer att spola bort det missfärgade vattnet under dagen. Det är ingen fara att dricka vattnet, men däremot kan det missfärga tvätt.

Missfärgningen beror troligen på att vattnet har bytt riktning i ledningarna och då brutit loss partiklar från insidan av ledningen. Kommunen rekommenderar att de som har missfärgat vatten låter vattnet spola en stund tills det att missfärgningen försvinner.

Artikeltaggar

KarlstadNyheterStodeneVattenverk

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare