Kilsbrottare får Stefan Holm-stipendiet

Brottning
PUBLICERAD:
Den lovande brottaren Hannes Hofmann från Kil är 2018 års Stefan Holm-stipendiat. Priset delades ut på Kils hembygdsgård den 6 juni.

Motivering

”Trots sin ungdom har brottaren Hannes Hofmann redan utfört bedrifter som endast ett fåtal får uppleva. Han har tagit såväl guld- som silvermedaljer i ungdoms-SM, silver i ungdoms-NM, guld i Sveriges största brottartävling FT-cupen och nu senast medaljer i både senior- och juniorklassen under årets SM. Hannes är ett gott föredöme som sätter Kil och Värmland på brottarkartan.”

Hannes Hofmann går på brottningsgymnasium i Arboga och brottas för Karlstadklubben BK Orion.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.