Hoppa till huvudinnehållet

Ny Frankfurtlinje i sikte

Publicerad:

Sedan mitten av februari har Karlstad airport varit utan flyglinje till Frankfurt. Nu förhandlar ledningen för flygplatsen med ett bolag för att starta flyglinjen Karlstad-Jönköping-Frankfurt igen. Det skriver SVT Värmland.

– Vi diskuterar med en operatör. Vi har ett affärscase som vi gör allt för att försöka få till stånd ekonomiskt och juridiskt, säger Mikael Lundström, ordförande i det kommunala flygplatsbolagets styrelse i Karlstad, till SVT Värmland.

Om affären går i lås kan flyglinjen komma igång efter sommaren enligt Lundström.

Artikeltaggar

KarlstadKarlstads flygplatsMikael LundströmNäringsliv

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.