Hurula till Nöjesfabriken

Nöje/Kultur
PUBLICERAD:
Hurula på Putte i parken 2018. Till hösten kommer han åter till Karlstad.
Foto: Carl Edlom
Robert Hurulas senaste album Klass kom tidigare i år och nu följer han upp sin vårturné med en höstturné. Ett av stoppen blir i Karlstad.

2014 släppte Hurula sitt första album Vi är människorna våra föräldrar varnade oss för och uppföljaren Vapen till de hopplösa kom två år senare. Med tre album i ryggen har Hurula blivit en uppmärksammad liveartist, han har spelat i Värmland flera gånger tidigare bland annat på Putte i parken.

Hurulas höstturné når Nöjesfabriken den 16 november.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.