Videoinspelningen i Säffle inställd

Nöje/Kultur
PUBLICERAD:
Foto: Håkan Strandman
NWT berättade tidigare i dag om gruppen Rhymes och planerna på att göra en musikvideo till bandets hyllningslåt “Säffle”. Nu meddelar bandet att projektet är inställt.

Sångaren och låtskrivaren Tomas Rimelka Karlsson berättade för NWT om samarbetet med Säffle kommun. På söndag skulle en video till gruppens hyllningslåt till Tomas Rimelka Karlssons hemstad Säffle spelas in och stadens invånare uppmanades att delta. Nu är planerna skrinlagda, NWT söker Tomas Rimelka Karlsson för en kommentar.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.