Tunga pjäser klara för Forshaga

Ishockey
PUBLICERAD:
SHL-meriterade Niclas Edman är en av många spelare som valt att stanna i Forshaga.
Foto: Helena Karlsson
Det händer grejer i Forshaga.
Under de senaste dagarna har klubben presenterat fem kontraktsförlängningar och ett nyförvärv.

Nyförvärvet är Robert Thellberg. Han gör comeback i Forshaga efter tre säsonger hos seriekonkurrenten Grums där det i vintras blev 14 (8+6) poäng på lika många matcher.

– Robert får vi en spelare med fart och energi som kommer bidra med poäng. Han jobbar hårt över hela banan och är en vass målskytt, han kan även bidra i det fysiska spelet. Grymt kul att få honom tillbaka i FIF, skriver klubben på sin Facebooksida.

I raden av kontraktsförlängningarna är backen Niclas Edman det senaste exemplet.

– Niclas Edman besitter stora ledaregenskaper både på isen och i omklädningsrummet. Han har stor rutin via spel i olika högre serier samt utomlands. Niclas har styrkor i båda ändarna av isen vilket gör honom till en viktig pjäs i vårat lagbygge.

Övriga spelare som nyligen valt att förlänga sina kontrakt är Gabriel Johansson, Carl Stapleton, Linus Englund och Ludvig Hultgren.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.