Junior Brielle och Smith & Thell till Värmland

Nöje/Kultur
PUBLICERAD:
Gabriel och David Röhdin från Brunflo utgör duon Junior Brielle.
Foto: Claudio Bresciani/TT
Arvika hamnfest fortsätter att fylla sitt program. Nu är det klart att Junior Brielle och Smith & Thell ansluter till festivalen.

Duon Smith & Thell kommer från Helsingborg och har haft framgångar med låtar som Forgive me friend och Statue (The pills song). Brödraduon Junior Brielle släppte sitt debutabil i mars och har tidigare spelat på Bar teatral i Karlstad.

Arvika hamnfest arrangeras 1- 3 augusti på Olssons brygga.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.