Brexitshopping

Signerat
PUBLICERAD:
Shoppat loss!
Foto: Michel Spingler/AP

I veckan fick jag ännu en större leverans från näthandelsföretaget Amazon, från dess brittiska avläggare amazon.co.uk. För att slippa tull och annat elände så har det varit smidigt att handla där, men nu när britterna (kanske) är på väg ut ur EU så blir det kanske stopp på detta. Därför har jag ägnat de senaste månaderna åt att beta av min digra önskelista. Jag undrar om fler har gjort detsamma. Blir det sedan trots allt ingen Brexit så har Amazon tjänat en hel del pengar på sådana som jag. Visst det finns amazon.de också, med en engelskspråkig version, men de har faktiskt riktigt samma utbud (av till exempel gamla engelska tv-serier) och priser.

Henrik L Barvå

Politisk redaktör

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.