Leksaksjätte till Bergvik

Näringsliv
PUBLICERAD:
Under sommaren kommer en stor leksakskedja att öppna på Bergvik i Karlstad.

Det handlar om Lekia, med 155 butiker i Sverige och Norge.

– Lekia har under 2019 tecknat avtal om 38 nya butiker i Sverige och Norge. Många har redan öppnat och nu är det dags för ytterligare en Lekia-butik i Karlstad. Vi är väldigt glada för att öppna en bra fackhandelskedja för leksaker i ett så prisbelönt och välskött köpcentrum som Bergvik Köpcenter är, säger Lekias vd, Baldvin Georgsson, i ett pressmeddelande.

– Genom Lekia breddar vi vårt utbud och blir en ännu mer komplett handelsplats, säger Olof Ljungberg, centrumchef Bergvik.

Lekia och Babya finns sedan tidigare på Våxnäs i Karlstad. Den nya butiken på Bergvik öppnar under sommaren.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.