Hoppa till huvudinnehållet

De semesterpratar i P4 Värmland

Publicerad:
Mona Brorsson är en av sommarens semesterpratare i P4 Värmland. Foto: Nisse Schmidt

Den första juli är det dags för den första av sju semesterpratare i P4 Värmland.

De som kommer att prata är Fredrik Apollo Asplund (dansare, författare och radiokorrespondent), Mona Brorsson (skidskytt), Roya Sarvestani (klubbägare, canceröverlevare och författare), Peter Kullgren (Kristdemokraternas partisekreterare), Anna Beck (paracyklist), Jenny Harlen (jordaktivist) och Bengt Steinert (violinist).

Artikeltaggar

Anna BeckMona BrorssonNyheterP4 VärmlandPeter Kullgren

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.