Wiklund stannar i Hellton

Handboll
PUBLICERAD:
Johan Wiklund fortsätter sin tränargärning i Hellton.
Målvaktstränaren Johan Wiklund blir kvar i Hellton även nästa säsong.

Under året har 28-åringen jobbat med målvakterna Lisa Karlsson och Nathalie Fernandez Nilsson både under träning och match.

Han har också varit med och stöttat U-lagets målvakter.

– Johan har gjort ett bra jobb med våra målvakter under den gångna säsongen och vi är glada att han valt att fortsätta som en del i ledarteamet även under de kommande säsongerna, skriver sportchefen Sören Borgström på lagets hemsida.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.