• idag
  1 juni
  13°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   NO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  2 juni
  20°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • onsdag
  3 juni
  15°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm

Slutreplik: De säger nej till utveckling av Skutberget

Debatt
PUBLICERAD:
Du uppmanar mig att komma på ersättningsplatser för allt detta men det, Anders, är inte min uppgift, skriver Michael Österman.
Foto: Fredrik Karlsson
Här handlar det om att säga nej till utveckling i syfte att bevara en motionscentral, och tydligen också för att tillhandahålla en vik för seglare, skriver Michael Österman.

Svar till Anders Halvarsson (NWT 10/5).

Anders! Om du läser min replik en gång till skriver jag ”…säger nej till att främja tillväxt och utveckling i Karlstad för att bevara en motionscentral…”. Det är inte samma sak som att säga nej till utveckling överlag och det har jag heller aldrig påstått att du och dina kamrater gjort. Här handlar det om att säga nej till utveckling i syfte att bevara en motionscentral, och tydligen också för att tillhandahålla en vik för seglare och iläggningsplats för räddningstjänstens båtar enligt dig.

Du uppmanar mig att komma på ersättningsplatser för allt detta men det, Anders, är inte min uppgift. Det överlåter jag med varm hand till de som skapar detaljplanerna för Skutbergets framtid. Jag är övertygad om att de besitter mycket högre kompetens än mig i sådana frågor.

Vidare svamlar du om min arbetsplats som du hotar med att avslöja. För det första är det ingen hemlighet var jag jobbar (hotellbranschen) och för det andra förstår jag inte riktigt vad du vill med detta hot? Tysta mig? Det har gjorts försök till detta tidigare, såväl till mig privat som just till min arbetsplats. Utan framgång.

Michael Österman

Karlstad

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.