Kvinna överfölls av två okända män

Publicerad:
Överfallet mot kvinnan ägde rum utomhus på Posthornsgatan på Kronoparken natten mot onsdagen. Foto: Tommy Andersson

En kvinna i 25-års åldern överfölls natten mot onsdagen av två män beväpnade med någon form av stickvapen. Hon klarade sig undan attacken utan livshotande skador.

Kvinna attackerad med stickvapen

Klockan var 02.02 när larmet om den grova misshandeln på Posthornsgatan på Kronoparken ringdes in.

– Kvinnan hade gjort ett ärende med sin bil. När hon kom tillbaka och klivit ur blev hon strax efter det överfallen av två för henne okända män, berättar P O Forsman, förundersökningsledare på polisens avdelning för grova brott.

Ingen misstänkt

Attacken skedde utomhus och männen ska alltså ha varit beväpnade med någon form av stickvapen. Kvinnan fördes med ambulans till CSK för skador som inte bedömdes vara livshotande. Polisen kunde förhöra kvinnan under onsdagsmorgonen.

– Vi följer nu upp de uppgifter som hon beskrivit. Det kan bli så att vi förnyar de uppgifterna senare i dag eller i morgon. Men än så länge är gärningsmännen okända, vi har ingen misstänkt, säger P O Forsman.

Vill ha tips

Överfallet är rubricerat som grov misshandel.

– Vi vill gärna ha in tips om man sett något som kan sättas i samband med händelsen, säger Stefan Dangardt, presstalesperson hos polisen i Bergslagen.

Polisens tipstelefon nås på 114 14.

Artikeltaggar

Brott & blåljusGrov misshandelGrova brottKronoparkenPolisenStefan Dangardt

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare