• idag
  2 juni
  19°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • onsdag
  3 juni
  17°
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • torsdag
  4 juni
  19°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  5 juni
  19°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  6 juni
  18°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm

Replik: Lögner och halvsanningar om Skutberget

Debatt
PUBLICERAD:
Förklara istället hur du tänker ordna en lika bra badplats någon annanstans på Skutberget, skriver Anders Halvarsson.
Foto: Tommy Andersson
Förklara var du tänker dig att seglarna ska kunna ordna en skyddad vik där de kan träna nybörjare vid Skutberget, skriver Anders Halvarsson.

Svar till Michael Österman (NWT 2/5).

Bättre kan du också Michael! Det är tråkigt att du inte kan eller vill förstå skillnaden mellan privat och publikt. Jag har inte skrivit om dig som företrädare för din arbetsplats och då ska inte heller du sjunka till nivån att försöka kasta ur dig påståenden som inte jag har gjort som privatperson.

Läs vad du själv har skrivit den 2/5 ”När Anders, Agne och deras kamrater säger nej till att främja tillväxt och utveckling i Karlstad...” När har jag sagt nej till tillväxt och utveckling? Detta är just den typen av lögner du sprider om och om igen och som jag reagerat på. Kan du inte skilja på detta då visar du just det jag påstår, att du far med lögner och halvsanningar.

Vill du verkligen att jag i tidningen skriver ut var du jobbar? Förklara istället hur du tänker ordna en lika bra badplats någon annanstans på Skutberget. Förklara var du tänker dig att seglarna ska kunna ordna en skyddad vik där de kan träna nybörjare vid Skutberget. Förklara hur du tänker att det ska gå att ordna en lika bra iläggningsplats för bl a räddningstjänstens båtar någon annanstans på Skutberget.

Om allt detta går att ordna på ett säkert sätt för miljö och människa då borde det vara första steget till utveckling av Skutberget, innan annan verksamhet övertar den nu tänkta platsen för Mumin på Skutberget.

Tror du verkligen inte att Anders Forsell försökte ordna allt detta på någon annan plats än där det ligger i dag? Förstod du inte liknelsen med flaggstången eller ville du inte förstå? Då behöver vi inte längre föra denna debatt i media. Tack för mig!

Anders Halvarsson

Privatperson

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.