Mac DeMarco - Nästan exakt som Prince

Publicerad:

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

Jag tycker nog att vi ändå måste börja med vad Mac DeMarco egentligen heter: Vernor Winfield McBriare Smith IV. Folk med såna namn gör som bekant inte musik helt ostraffat, så Mac DeMarco blev ett mera passande namn för en kanadensare som gör låtar som lika gärna hade kunnat produceras i Austin, Texas.

Större delen av skivan består av nummer som är stabila utan att vara överraskande – helt vanlig och smäktande americana. Men det intressanta med Mac DeMarco är att han har en röst som här och där faktiskt låter nästan exakt som Prince. Ni kan ju bara föreställa er hur bra det blir när han faktiskt, på sådär två-tre spår, funkar till det på riktigt.

Bästa låt: Heart to Heart

Artikeltaggar

SkivorTexas

Läs vidare