Hoppa till huvudinnehållet

Fredrik Lindström till Karlstad

Publicerad:
Fredrik Lindström turnerar med humorföreställningen Mänskligheten.
Fredrik Lindström turnerar med humorföreställningen Mänskligheten. Foto: Claudio Bresciani/TT

Till hösten flyttar Fredrik Lindström sin föreställning Mänskligheten från Scalateatern i Stockholm till Cirkus. Efter nyåret väntar turné ute i landet med Karlstad bland hållplatserna.

Fredrik Lindströms humorshow Mänskligheten ska inte förväxlas med den brittiske komikern Ricky Gervais Humanity. Lindström bygger sin föreställning kring mänskligt beteende och använder statistik, fakta och visuella hjälpmedel. Dessutom med sedvanlig portion humor.

– Jag hoppas publiken får en större förståelse för sig själva. Mer förlåtelse för allt sjukfusk, tvångstankar, skåpsmuttande, misslyckade tinder-dejter och larviga snopplekar, säger Fredrik Lindström till NWT i ett pressmeddelande.

Showen når Karlstad och Scalateatern den 9 februari.

Artikeltaggar

CirkusFredrik LindströmHumorKarlstadNöje/KulturScalateatern

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.