Nyckelspelare stannar i Hagfors

Innebandy
PUBLICERAD:
Pontus Gustavsson tillsammans med sportgruppens Fredrik Eriksson.
Foto: Hagfors IBS
Pontus Gustavsson stod för 33 poäng på 25 matcher i Hagfors IBS under säsongen. Nu väljer han att stanna i klubben, kontraktet är skrivet på 1+1 år.

Med sin fina poängproduktion var Pontus Gustavsson en av de bidragande orsakerna till Hagfors framgångar i division 1.

Klubben tog sig hela vägen till allsvenskt kval innan det tog stopp.

– Vi som grupp och lag kom ihop tightare och vi jobbade mer för varandra och hade väldigt kul ihop, det smittade av sig på planen också. Sedan kan man inte blunda för att nyförvärven vi fick in betydde mycket på och vid sidan av planen, säger Pontus Gustavsson i ett pressmeddelande.

26-åringen hade ögonen på sig från flera håll, men valde alltså att fortsätta sin innebandysatsning i Hagfors.

– Helhetslösningen med jobb vid sidan av gör att Hibs är det bästa alternativet för mig. Sen betyder klubben mycket för mig eftersom man har varit här några år, man känner sig alltid uppskattad när man kommer ner till hallen och träffar alla goa eldsjälar som ställer upp varje vecka för oss spelare.

Efter Gustavssons påskrift har klubben 15 utespelare och två målvakter under kontrakt.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.