Hoppa till huvudinnehållet

Värmlänning ny i Miljöpartiets styrelse

Publicerad:

Torbjörn Nilsson, 53, från Ulvsby-trakten mellan Karlstad och Molkom valdes under helgen in Miljöpartiets styrelse som ny ledamot.

– Jag är väldigt hedrad över förtroendet att ingå i Miljöpartiets styrelse. Där vill jag jobba för att vi behåller och stärker vårt höga anseende i miljöfrågor, men också att vi blir mer offensiva i sociala frågor, säger Torbjörn Nilsson i ett pressmeddelande.

Fem nya personer valdes under helgen in i den styrelse medan övriga tolv blev omvalda.

Artikeltaggar

Karlstads kommunMiljöpartietPolitikTorbjörn Nilsson

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.