Vårens bästa primör och vårens bästa vin

Mat & dryck
PUBLICERAD:
Skinka och bacon passar bra ihop med sparris.
Foto: Janerik Henriksson/TT
Det är inte bara solen och ljuset som lyser upp våren. Primörerna är minst lika viktiga. Och goda. Sparris är en grönsak att länga efter.
Särskilt den vita som bara finns tillgänglig från april fram till juni. Med andra ord; primör-passa-på!

Fortsätt att läsa…

Detta är en låst artikel. Logga in eller bli prenumerant för att fortsätta läsa.

Läs plus i 90 dagar för endast 90 kr! Därefter ordinarie pris 99 kr/månad.
Du kan när som helst avsluta din prenumeration snabbt och enkelt online.

Du får:
Tillgång till alla artiklar på nwt.se
Erbjudanden och tävlingar
Tillgång till plusmaterial
på 14 lokala nyhetssajter

Välj annat erbjudande

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.