Vampire Weekend - Glatt men inte vämjeligt

Skivor
PUBLICERAD:

Vampire Weekend

Father of the Bride
(Sony)

Okej, det är bara att tacka och ta emot. Det här är nämligen något så sällsynt som en skiva som jag kommer längta efter att fortsätta lyssna på även efter den här texten skrivits klart. Vampire Weekend har inte hörts av på sex år nu, men är tillbaka med en skiva som låter så sömlös och naturlig att de helt säkert har arbetat sig fram nästan till utmattningens gräns för det utmärkta resultatets skull. Det låter moget och barnsligt och intimt om vartannat men alltid väldigt skört och älskvärt. Dessutom lyckas Ezra, Chris och Chris med konststycket att få musik som låter glad att inte bli vämjelig.

Bästa låt: Jerusalem, New York, Berlin

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.