• idag
  20 sep
  • Vind
   1 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • måndag
  21 sep
  18°
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  22 sep
  17°
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • onsdag
  23 sep
  15°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • torsdag
  24 sep
  16°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm

Förbundskaptener kallar Värmlandstalanger

Fotboll
PUBLICERAD:
Sista helgen i maj anordnas Svealandslägret i Enköping och nu har förbundskaptenerna för både flickor och pojkar kallat en rad talanger. 26 flickor och 26 pojkar från Värmland får åka.

Karolina Lindgren och Johanna Arnberg med ledarteam har kallat följande 26 spelare på flicksidan: Norah Sjögren, IFK Skoghall DF, Sara Lennartsson, Rävåsens IK Karlskoga, Emma Berggren, Norrstrands IF, Wilma Forsberg, Bråtens IK, Molly Fält, Eda IF, Tuva Andersson, Eda IF, Stina Ivarsson, Hertzöga BK, Tilda Halvarsson, IFK Kristinehamn, Julia Blomquist, IFK Skoghall DF, Joline Wall, IFK Skoghall DF, Lisa Elwin, IFK Skoghall DF, Vera Holm, IFK Skoghall DF, Moa Olsson, IFK Skoghall DF, Olivia Wall, IFK Skoghall DF, Linnea Nermark, Lysviks IF, Lovisa Rundqvist, Mallbackens IF Sunne, Klara Boes, QBIK, Cornelia Arnesson, QBIK, Alma Ahl, Rävåsens IK Karlskoga, Clara Moberg, Rävåsens IK Karlskoga, Nathalie Bergman, Rävåsens IK Karlskoga, Lisa Frisk, Rävåsens IK Karlskoga, Felicia Raicu, Rävåsens IK Karlskoga, Nimo Abdulbakar, Rävåsens IK Karlskoga, Amanda Helin Larsson, Rävåsens IK Karlskoga och Nathalie Myrén, Säffle FF.

De killar som kallats av förbundskapten Henrik Arneng och hans ledarteam är Henrik Bohlin Arnesen, IK Arvika Fotboll, Noah Gunnberg, Norrstrands IF, Alfred Vestervall, Degerfors IF, Isac Hauge, Hertzöga BK, Alexander Hedén Lindskog, KB Karlskoga, Arvid Grahn, Norrstrands IF, Leon Fall Hedin, IFK Skoghall, Ludvig Eklund, Norrstrands IF, Einar Cederholm, Degerfors IF, Liam Svensson, Degerfors IF, Elliot Karlsson, KB Karlskoga, Carl Rydberg, IFK Skoghall, Arvid Bertilsson, Norrstrands IF, Carl Ljungberg, Degerfors IF, Leon Persson, Säffle FF, Jonathan Gullö, Norrstrands IF, Hugo Lundstedt, IFK Skoghall, Mati Omari, Filipstads FF, Danny Derbas, Degerfors IF, Elia Holm, Degerfors IF, Joel Lander, Norrstrands IF, Olle Svedberg, IFK Skoghall, Love Lindström, Hertzöga BK, Pontus Du Puy, Ekshärads BK, Shiyaw Tiyorinya, FBK Karlstad och Özgur Kilic, FBK Karlstad.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.