Hoppa till huvudinnehållet

Punkveteran producerar album med Môra-Per

Publicerad:
Pär-Eric Eriksson är en av medlemmarna i albumaktuella Môra-Per.
Pär-Eric Eriksson är en av medlemmarna i albumaktuella Môra-Per. Foto: Carl Edlom

Arvikabandet Môra-Per har sedan mitten av 90-talet sjungit svensk rock på värmländska. Den 24 maj är det dags för albumsläpp nummer sju ”Hopp om liv“, ett album med flera samarbeten.

Albumet är inspelad i den värmländska Silence-studion utanför Koppom och producent är Johan Johansson. Johansson var som medlem i KSMB en drivande kraft bakom den svenska punkvågen under 70-talet och har sedan dess släppt en rad skivor både som soloartist och medlem i olika konstellationer. Skivan gästas av den norske artisten Henning Kvitnes och Ellinor Brolin. Skivsläppet firas på releasedagen med konsert på Olssons brygga i Arvika.

Artikeltaggar

ArvikaKoppomMôra-PerNöje/KulturNyheterSilence

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.