FBK nollade Arvika

Publicerad:

Länge var de båda värmlandslagen lika på noll. I 77 minuter för att vara exakt, sedan drog FBK ifrån och vann med 2–0.

FBK hade startat division 3 västra Svealand med ett kryss hemma mot Adolfsberg och en total pulverisering av Grythyttan. Arvika hade, precis som FBK, öppnat med en vinst och ett kryss. På Örsholmens IP fick västvärmlänningarna se sig besegrade efter att Oscar Lander gjort 1–0 i den 77:e minuten och William Fernström utökat till 2–0 på tilläggstid.

Artikeltaggar

FBK KarlstadFotbollIK Arvika Fotboll

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare