Arvika för Moneybrother och Stor

Nöje/Kultur
PUBLICERAD:
Olssons brygga fyller på sommarens konsertutbud.
Foto: Stina Stjernkvist/TT
Olssons brygga i Arvika arrangerar inte bara Hamnfest utan kör konserter på helger under sommaren. Nu är både Moneybrother och Stor klara för lördagsspelningar.

Den 15 juni står rapparen Stor på scenen på Olssons brygga. Han medverkade nyligen i Så mycket bättre och har varit en del av svensk hiphop i över ett decennium.

Moneybrother har tydliga rötter i Bruce Springsteens musik och på senare år har han gjort folkpop med texter på svenska. Precis som Stor medverkade Moneybrother - Anders Wendin - i Så mycket bättre där han bland annat gjorde en tolkning av Sven-Ingvars Fröding-klassiker Anita. Moneybrother kommer till Olssons brygga den 20 juli.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.