Agent Side Grinder - Synt med spexig saxofon

Skivor
PUBLICERAD:

Tänk ändå vad ett enda skojigt litet instrument kan göra för helhetsintrycket! För alla som inte hör till befolkningssegmentet som brukar åka på syntkryssning kan jag berätta att Agent Side Grinder är ett av alla de där svenska banden som skulle spelat på Lyran vid ettsnåret på natten om Arvikafestivalen fortfarande funnits. Det här är bandets femte fullängdare; det är ju habil synt i moll men verkligen inget spännande. Trots en del rotation i både P3 och P4 är det svårt att se någon vidare crossover-potential här. Men det är kul på riktigt att de här svåra syntarna helt oväntat plockar in en spexig saxofon. Jag önskar bara att de använt sig lite mer av det greppet.

Bästa låt: Stripdown

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.