Victoria Svanberg håller talet till våren i Mariebergsskogen

Nyheter
PUBLICERAD:
Victoria Svanberg
Foto: Lisa Olaison
Victoria Svanberg, styrelseledamot i NWT Gruppen AB, har fått äran att hålla talet till våren vid årets valborgsfirande Mariebergsskogen.

Årets firande innehåller som vanligt talare, körsång och, om omständigheterna tillåter, en stor majbrasa.

Firandet i Mariebergsskogen i Karlstad brukar locka tusentals besökare.

Victoria Svanberg, som är årets talare, arbetar som aktiv ägare och styrelseledamot i familjeföretaget NWT Gruppen AB. Familjen har arbetat i många generationer för att värna om en fri press och ett fritt meningsutbyte.

– Att värna om en fri press och ett fritt meningsutbyte är viktigare än någonsin när demokrati och människors lika värde ifrågasätts och alternativa fakta tycks blir mer och mer accepterat. Jag ser fram emot att hälsa våren välkommen i Mariebergsskogen, säger Victoria Svanberg i ett pressmeddelande från Karlstads kommun.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.