Stjärnan förlänger med Karlstad IBF

Innebandy
PUBLICERAD:
Luize Bilinska fortsätter i Karlstad IBF i ytterligare två säsonger.
Foto: Tommy Andersson
Poängdrottningen Luize Bilinska fortsätter i Karlstad IBF. SSL-stjärnan har skrivit på för ytterligare två säsonger i klubben.

Bilinskas kontraktsunderskrift är en viktig sådan. Hon svarade för 40 poäng förra säsongen och tillhörde toppen av poängligan.

– Vi är givetvis nöjda med att Luize förlängt med oss och vi får behålla en glad, härlig, positiv tjej.Det visar att Karlstad Innebandy är på rätt väg och tjejerna tror på vad vi gör, säger KIBF:s sportchef Tony Swahn i ett pressutskick.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.