SSL-stjärnan valde Mora

Innebandy
PUBLICERAD:
Jessika Eriksson gjorde 40 (25+15) poäng på 26 matcher i Karlstad säsongen 2016-2017.
Foto: Joachim Lagercrantz
Jessika Eriksson, som jagades av både Skoghall och Karlstad, har skrivit på för Kais Mora.
– Det känns jättebra, säger hon.

Eriksson är därmed redo att göra en fullskalig satsning igen efter att bara ha gjort en handfull matcher för Moras andralag denna säsong.

– Det ska bli roligt att var med från start den här gången. Att få vara med på hela resan, från försäsongen i Hemus till sista matchen i april nästa år, säger hon i ett pressmeddelande.

Eriksson, som spelade i Karlstad mellan åren 2016-2018, sa efter förra säsongen att hon skulle lägga klubban på hyllan - men så blev det alltså inte.

– Dock så var det ett välbehövligt break. Jag behövde lite distans från innebandyn och ville lägga tiden på annat ett tag. Jag hade helt enkelt ingen motivation till att fortsätta köra. Men jag har saknat det till och från hela året, och nu när de roligaste matcherna är igång så känner jag verkligen att jag vill lira, säger hon i utskicket.

I och med att Eriksson bor och studerar i Karlstad fanns det hopp från både Kibfs och Skoghalls sida om att knyta åt sig henne.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.