FBK dam får ny tränare

Ishockey
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Niclas Malmquist har fått uppdraget att träna FBK dam.
– Det ska bli jättekul. Jag ser fram emot en spännande säsong, säger han på FBK:s sajt.

Nyheten om att damlaget får en ny tränare offentliggjordes på påskdagen.

– Det ska bli spännande att få vara med kring FBKs damer kommande säsong. Jag är en person som vill arbeta med att se individen, och ge förutsättningar för att individer förbättras och på så sätt få laget att förbättras. Att få individen att ge 100 procent i alla lägen för att på så sätt ge laget förutsättningar att lyckas, säger han på FBK:s sajt.

Niclas Malmquist har under flera år haft hand om damlaget i Kil/Charlottenberg.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.