Förra FBK-backen klar för Skellefteå

Ishockey
PUBLICERAD:
Värmländskan Lisa Berg har lämnat Modo för Skellefteå.
Foto: Tommy Andersson
Forshagafostrade Lisa Berg, 18, är klar för Skellefteå - laget som slog ut Färjestad i kvalet till SDHL.

Lisa Berg kommer närmast från Modo där hon spelat ända sedan hon lämnade Färjestad säsongen 2016-2017.

“Lisa är en meriterad back med stark skridskoåkning och bra spelsinne. Detta har växt fram via en hel del division 1-matcher, några SDHL-matcher samt U18-landskamper. Nu lämnar hon Modo för två år i Skellefteå AIK. Varmt välkommen, Lisa Berg”, skriver klubben på sitt Instagramkonto.

Skellefteå slog ut FBK i första kvalsteget till SDHL i februari men åkte sedan ut mot SDE HF i sista steget. Därmed är det fortfarande division 1-status på Saik.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.