• idag
  2 juni
  26°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • onsdag
  3 juni
  17°
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • torsdag
  4 juni
  19°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  5 juni
  19°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  6 juni
  18°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm

DIF:s vädjan till fansen: Åk till Karlstad – vi betalar!

Ishockey
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Att vara Djurgårdssupporter den senaste tiden har inte varit någon solig historia. Inför torsdagens sjunde och avgörande match i Karlstad i semifinalserien mellan Färjestad och Djurgården skickar Stockholmslaget ut en vädjan om hjälp till sina fans.

“Vi förstår er frustration över spelet och resultatet de två senaste matcherna. Samtidigt så behöver vi ert stöd igen - redan på torsdag. Därför står vi för kostnader för en buss via Järnkaminerna”, skriver Djurgården Hockey på sitt twitterkonto.

Tweeten lades ut inatt, när känslorna svallade för fullt hos Djurgårdsfansen.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.