Bores ungdomar fick inspiration av stjärnorna

Skidskytte
PUBLICERAD:
Bores ungdomar fick ett besök med stjärnglans när Emma Nilsson och Linn Persson kom till en träning för att inspirera och ge goda råd. Från vänster: Alvin Jonsson, Filip Eriksson, Emma Nilsson, Linn Persson , Julia Björn, Evelina Eriksson, Gustav Eriksson och Zeb Nykvist.
Foto: Sandra Eriksson
SK Bores landslagsskidskyttar Emma Nilsson och Linn Persson har båda haft en lysande tävlingssäsong. På hemmaplan i Torsby passade de nyligen på att lära ut sina framgångsrecept till klubbens ungdomar.

Vill du läsa mer?

Du behöver en prenumeration för att läsa artikeln. En plusprenumeration kostar bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Din prenumeration gäller tillgång till
Plus på alla NWT-gruppens sajter.

Välj annat erbjudande

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.