Westin Sjölund kvar i Hellton

Handboll
PUBLICERAD:
Johanna Westin Sjölund
Johanna Westin Sjölund är klar för en fortsättning i Hellton.
Under tisdagen aviserade klubben att hon kritat på ett nytt tvåårskontrakt.

“Johanna har under sina två tidigare säsonger visat att hon är en av seriens absolut snabbaste kanter och det är riktigt kul att hon vill fortsätta sin utveckling här hos oss. Johanna blir ytterligare en viktig del i vårt bygge för att forma det lag vi vill ha till nästa säsong”, skriver Hellton på sin sajt.

Westin Sjölund har Ramviks IF som moderklubb.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.