Glöm inte hundbajsen

Insändare
PUBLICERAD:

Svar till “Ta ansvar för ditt eget skräp” i NWT 6 april 2019

Du slog verkligen huvudet på spiken Susanne. Jag håller med dig till 100 procent. Men det skräp som redan ligger måste städas bort. Och det borde väl vara kommunens ansvar, tycker jag. Särskilt som det anses att Karlstad ligger i framkant när det gäller miljön. Om de får säga det själva alltså.

Hundbajs och skräp upprör.
Foto: Stian Lysberg, Solum

Det är ju ett stort problem även med hundbajs i motionsspår. I lördags såg jag en kvinna peta ut hundens bajs från spåret trots att hon hade flera blå påsar knutna runt kopplet. Jag påpekade detta, men hon bara flinade mot mig. På vägen hem såg jag en hög på trottoaren utanför airdomen på Wåxnäs.

Tina Andersson, Wåxnäs

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.