Mallorca – sol, vin och vatten

Mat & dryck
PUBLICERAD:
José L. Roses Ferrer i vinkällaren på sin familjefirma José L Ferrer. De var den första vingården på Mallorca som buteljerade sina viner till försäljning.
Foto: Staffan Ander
Det är något speciellt med öar. Så präglade och influerade av länderna runt omkring. Och invaderad inte minst. Trötta på invasionen vill de hålla på sitt. Skapa sin egen kultur, historia och sätta smakerna på maten, luften och inte minst vinet.

Fortsätt att läsa…

Detta är en låst artikel. Logga in eller bli prenumerant för att fortsätta läsa.

Läs plus i 90 dagar för endast 90 kr! Därefter ordinarie pris 99 kr/månad.
Du kan när som helst avsluta din prenumeration snabbt och enkelt online.

Du får:
Tillgång till alla artiklar på nwt.se
Erbjudanden och tävlingar
Tillgång till plusmaterial
på 14 lokala nyhetssajter

Välj annat erbjudande

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.