Varför så skräpigt i Karlstad?

Insändare
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:

Vem städar i Karlstad är frågan? Det ligger mycket skräp på många ställen runt om i stan . Till exempel efter järnvägen vid Stapelgatan så ligger det massor med flaskor. Och efter kanalen i Haga ligger massor med papper och plast med mera. På Drottninggatan likaså.

Skräp upprör. Bilden är inte från Karlstad.
Foto: Terje, Pedersen

Jag ser samma skräp ligga kvar månad efter månad. Har slutat plocka själv för det tar ju aldrig slut. Kommunen åker runt med sopmaskinen på gator och gångvägar, men i diken kan de inte köra.

Är en del i andra städer och där är det inte så här skräpigt. Kanske arbetssökande och nyanlända kunde plocka skräp några timmar i veckan, eller är det för ett kränkande jobb? Det ser bedrövligt ut helt enkelt.

Solis

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.